Voor kandidaten

Bij PHP Gurus werken we alleen met ervaren consultants. Dit betekent dat onze consultants veel ervaring hebben met arbeidsbemiddeling, maar ook dat ze een groot netwerk hebben met duizenden PHP bedrijven. Hiermee kunnen ze jou als specialist ondersteunen in het vinden van bedrijven die het beste aansluiten qua ontwikkelingsmogelijkheden en persoonlijkheid.

Als PHP specialist is het fijn om te sparren met een recruiter die verstand heeft van jouw vakgebied. Bij PHP Gurus kun je rekenen op een sparringpartner die verstand heeft van PHP en de markt daaromheen. Onze consultants kunnen daardoor snel en effectief voor jou aan de slag gaan.

“Als klap op de vuurpijl” heeft PHP Gurus een open en transparante werkwijze. Dit houdt in dat we je duidelijk laten weten wat we voor jou gaan doen en ook ontvang je alle informatie over de organisaties waar we mee werken.

We zijn benieuwd naar jouw wensen en ambities, zodat we samen kunnen kijken naar de volgende stap in jouw carrière. Sta jij ook open voor een nieuwe uitdaging? Hoger salaris? Minder reisafstand? Ben je benieuwd naar de bedrijven waar we mee samenwerken? Of zoek je een bedrijf die met specifieke technieken werkt? Neem snel contact met ons op, dan vertellen we je meer!

Bekijk hier alle vacatures