Over PHP Gurus

PHP Gurus is een gespecialiseerd recruitmentbureau met kennis van de markt. In tegenstelling tot veel recruitmentbureaus zetten wij in op persoonlijk contact en een open & transparante werkwijze. Dat doen wij tegen tarieven die tot 3x lager zijn dan bij andere recruitment bureaus.

Bij PHP Gurus werken we alleen met ervaren consultants. Dit betekent dat onze consultants veel ervaring hebben met het vinden, kwalificeren, enthousiasmeren en plaatsen van kandidaten. Daarnaast hebben we een erg groot netwerk met duizenden PHP specialisten. Of u nu een ervaren Symfony, Kohana, Zend, Magento of Drupal specialist zoekt, wij zorgen voor de juiste match. Door de combinatie van hard werken, gedrevenheid en kennis weten onze consultants snel de geschikte kandidaten aan te dragen voor uw vacature.

Bij PHP Gurus kunt u rekenen op een goede sparringpartner die begrijpt waar u naar op zoek bent. U krijgt een persoonlijke consultant die niet alleen uw vacature kent maar ook de organisatie achter de vacature. Door onze open en transparante werkwijze kunnen we geschikte kandidaten vertellen over – en dus enthousiasmeren voor – uw organisatie. Op deze manier zorgen we er voor dat kandidaten gemotiveerd en goed voorbereid zijn wanneer ze bij u op gesprek komen.

We gaan graag voor u aan de slag!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom PHP Gurus

Vraag brochure aan