Waarom werven via PHP Gurus

Bij PHP Gurus werken we alleen met ervaren consultants. Dit betekent dat onze consultants veel ervaring hebben met het vinden, kwalificeren, enthousiasmeren en plaatsen van kandidaten.

Gespecialiseerd in PHP
Onze PHP consultants hebben een groot en divers netwerk van PHP specialisten en weten als geen ander het kaf van het koren de scheiden. Of u nu een ervaren Symfony, Kohana, Zend, Magento of Drupal specialist zoekt, wij zorgen voor de juiste match.

Proactieve werkwijze
Ervaren PHP specialisten hebben vaak een baan en solliciteren niet uit zichzelf. Daarom zijn onze PHP Consultants en Wervingsspecialisten vooral actief met het benaderen van deze groep “latent werkzoekenden”. Hierdoor brengen we u niet alleen in contact met werkzoekenden maar ook met de PHP specialisten die nog een baan hebben maar wel open staan voor een nieuwe uitdaging.

Open en transparant

Op phpgurus.nl staan alleen vacatures van directe werkgevers. Kandidaten weten daardoor altijd bij welke organisatie ze solliciteren of worden voorgesteld. Zo komt u in contact met kandidaten die op voorhand geïnteresseerd zijn in uw organisatie.

Branding en Topwerkgeverspakket
Het branding en topwerkgevers pakket zorgt voor optimale exposure. Doordat uw vacature(s) en logo op de homepage van phpgurus.nl staan, zien alle bezoekers van onze website uw bedrijf en vacature(s) in één oogopslag.
Extra exposure op phpgurus.nl zorgt niet alleen voor een snellere invulling van uw vacature, maar ook voor extra naamsbekendheid in de markt. Deze manier van werven levert veruit de meeste views op!

Lage Tarieven
PHP Gurus is 75% voordeliger dan traditionele recruitment bureaus. Bovendien kunt u bij ons zelf bepalen hoe u een samenwerking wilt insteken.

Vraag hier onze tarievenlijst aan